Ny pizzeria

Vår närmaste pizzeria har bytt ägare och har inte bara pizza längre utan även kebab och sallader och hamburgare. Vi har provat hamburgare, kebab i bröd och idag pizza. Hamburgaren var rätt okej och kebaben kändes som hur mycket kött som helst (klagar inte). Idag provade vi en pizza som vi tyckte lät spännande, namnet var väl inte så mycket med men det var vad som var på pizzan som lockade.

Pizzan heter Rosella och på den är det tomat, ost, salami, champinjoner och vitlök. Den var ganska god men när man ätit en stor bit (en fjärdedel) börjar det sticka lite i ens tunga, men god var den. Inte något man ska äta innan en dejt eller intervju men värt att prova den.

Jag har inte ätit pizza med pressad vitlök förut, tror inte jag haft vitlök på någon pizza innan men man måste testa nytt ibland.



Jul

Julen är över för det här året, skönt. Fick ett par sköna julklappar, två pyjamasar. En av dem är från USA, en perfekt vinterpyjamas.
Vi firade jul hos min bror och det blev många skratt både åt och med familjens lilla prinsessa (2 år gammal), helt underbar liten tjej är hon.
Mina föräldrar har en katt, även hon fick julklappar, två stycken. En klösfisk och en boll i rep, hon lekte väldigt mycket med sin nya boll (den är egentligen en hundleksak).

Men våran lilla prinsessa blev fundersam under julaftonen och kom in till sin mamma och mig och frågade om det var lördag. När vi sa att det inte var lördag tittade hon på oss och sa pekande i munnen Men jag ha lala (choklad).
Vi sa då att det var tomtedag och hon ryckte på sina små axlar, sa okej och gick därifrån.

Nu är det snart nytt år, jag tycker visserligen om nyårsaftonen men inte ljudet av raketer och smällare. Raketerna bildar fina färger men varje år är jag rädd att de ska komma in någon genom något fönster.





<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1387719/chrisgirl?claim=j96tatqa5dp">Följ min blogg med bloglovin</a>


Välkommen till min nya blogg!

Ska försöka hålla den här bloggen uppdaterad, har inte lyckats så bra med de tidigare. Men ett nytt försök här.


RSS 2.0